...........

Jag har nu med kommit på att de jag har försökt dölja har kommit fram till att du inte är helt borta , jag vill att man ska kunna spola tillbaka tiden och kunna ändra på allt och du kanske ska våga !

Vi kunde ha haft nu ... men de kommer aldrig försvinna ur mig kommer alltid sitta kvar i mitt huvud .

Vad som än händer .

tänk att de skulle bli just så här ........


Tisdag i uppsala :)

Sitter just nu hemma hos mina kusiner i uppsala , behövde komma bort några dagar kände jag :)

Så himla skönt att vara här man mår så himla bra :)


Skönt att vara hos dom man verkligen älskar :)

Blir att åka hem i morgon , för min älskling carro fyller äntligen 18 :D


Puss på er alla :DFINA ARVID :D


Mååndag :)

Ja nu var det måndag , veckorna går så himla fort vet fan inte vad man gör på dagarna , snart ruttnar man väl fast i sängen framför andra avenyn haha ;)

Undra vad som händer i helgen då ?:) blir att jobba på lördagen på dagen ,sen lär man väl bli full säkert haha ovanligt nog ;)


Nu sitter jag och väntar på terran , vi ska ner på stan och köpa en ny duschstång till mig haha ;) lika bra att köpa upp ett helt lager eftersom man lyckas ha sönder dom haha ;)


Onsdag , snart helg :)

Vart i skolan i dag haft engelska sen bild och efter det hade vi klassfoto vart ju skit dåligt :(
Ser jätte arg ut på det enskilda foto Hahha men det är väl som vanligt då hahha ;)!


I morgon blir det teori på serveringen hela dagen sen ska jag åka hem till rättvik och jobba en sväng och träffa morfar :*

På fredag blir det att åka till borlänge till S2 där dom hyllar johnny cash och john lindberg trio spelar bland annat där :) sen på lördag blir fest hemma i rättvik med Carro och så frugan :D <3

Måååååndaaaag

Är nu hemma sitter för mig själv i köket , första gången jag sitter i köket utan att äta hahah :D ovanligt nog :)

nu har det hänt mycket på sistonde. Har bildat matpartiet och sen bokat en kryssning med carro,johan,frugan,glaajjj johan,krillan, li och LOLLO :D det kan ju inte bli något annat bääst och klockrent det :D

I helgen blir det marknad fredag blir det att vara full i borlänge där john lindberg trio spelar massa Johnny Cash -låtar kan det bli bättre ?:D
Lördag jobba sen så blir att vara full med andra frugan :D

I morgon bär det av till rättvik med fruuugan 2 :D ska hälsa på morfar som kommer förbi och plocka med sig lite med skrot men först blir det skolan :)

Nu ska jag bege mig till min skööööna säääng helt för mig själv och kolla på AA , och drömma om terran :D

http://www.youtube.com/watch?v=g-jxYQiG-Vw

FREDAG DET BETYDER ETAGE :)

Ja sitter nu i skolan och göra projekt arbete om hembränt mkt gott , men tyvärr får man ju inte dricka nå ;) men det blir det ändring på i kväll :) Då blir det mina tre apor :*


detta kommer bli en rolig kväll kan jag ge mig pååå :)

VILL !!

Vill bara spriga ut och skrika och gråta ...... och åka bort en sväng !

Ettt tag sen :)

Ja nu var det ju ett tag sen här i igen sen man skrev livet går upp och ner som vanligt ! Haft en super helg ifall , med mycket roligt folk och massa gott skratt :) Mitt hhjärta bara bankar som fan , vette fan vad det är :O I kväll blir det bio med carro,frugan å krillo :) fan vad man ska skäms för vissa i bland asså :O vill bara åka iväg en sväng bara bort från allt !

?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Vet inte vad jag ska tro om det jag hörde i dag :S Varför blev det såhär ?:O Det enda jag vela var att du skulle säga grattis till mig eftersom jag fyller år . Liksom jag fattar ingenting känns det som :S Det som jag har drömt och tänkt på det har nu hänt men nu då .. Hur ska jag kunna lyckas gå vidare ? det gick ett tag men då kom alla drömmar upp ! Va fan ska jag ta mig te ? varenda person eller nå som heter som dig tror jag är du ?:O

18 år

Ja nu var man 18 år då :) var in på ica och skulle köpa cigg men jag behövde inte visa leg lite små irriterande :( nu är jag och oksana påväg te Rättvik ska hem å träffa gamla tanten lite :) och få någon present :) sen i eftermiddag bär det hem te Falun igen te sid sen kommer Hanna å terran å ska äta tårta :) mycket trevligt :) Fredag smäller det med brakfest ;)

Ditt namn

Varje gång jag hör ditt namn , eller ser det . Det påminner mig om dig jag kan inte sluta tänka på dig ! Tror jag blir tokig :O  Kom te mig ! Ge mig en kram håll om mig !

Fredag

Nu vart det fredag igen , är i uppsala hos mina underbara kusiner :) i morgon blir det att dom ska ha kalas för mig :) på söndag blir det hemfärd te lägenheten i falun :)


På tisdag blir man 18 år , äntligen :) Då blire tårtkalas :)

Hoppas du kommer skulle bli så otroligt kul de är de bäst som skulle kunna hända den dagen :) Men vi får se hur det blir :)


Snart kommer mina kläder från gina äntligen få lite nya kläder :)


Nu ska jag kolla på tre kronor :) Puss på er :)

Inte länge kvar nuuu :)

Nu var det ett jävligt bra tag sen måste man säga :)
 har flyttat till falun men jag har inte vart där så mkt i sommar pågrund av att man har jobbat hela tiden .
Men pengar blir det till kreta och allt annat :)


Nu är det inte långt kvar tills man är myndig och slipper massa underskrifter och mammas tillåtelse :)Så underbart :D får köpa egna cigg med :) nästa helg blir massa fest två dagars :D ena dagen hemma fest och sen krogen på lördag :)


Classic var så underbart bäst så det inte är sant , träffa massa roliga människor :) Louise kom och hur jävla otroligt är inte det :)?


Tror jag fortfarande är kär i dig :S eller tycker om dig väldigt mkt ! tänker på ***** hela tiden går inte att sluta men vi gjorde det bästa av situatioen . Den drömde jag hade för en månadens den har hänt plus att jag träffa på dig och fick se dig , jag var tydligen as glaa och bara log å min lugg stod rakt upp , men men ;)

På onsdag drar jag ner te mina bästa kusiner :):):):):):) UNDERBART :D


Och på söndag drar jag ner all packning å drar mig till falun :)
Nu var det ett jävligt bra tag sen man skrev här :)     Sitter hemma hos krillan nu , hon håller på att blondera sig och sitt löshår . Har jobbat i dag skulle till skolan men så vart de inte missa bussen drog ner till jobbet då och fika med mamma och roger . Så tjata jag till mig att jag skulle få vara hemma och jobba istället :) Och de blev som jag ville :) jobbat ungefär 7 timmar så det var lite extra pengar ;) SKöönt ska spara till körkortet och lägenheten man ska flytta till i höst det kommer att bli så himla bra :) då är man 18 och allt kan livet bli bättre :)    Ska ta och nörda på facebook nuu :)Hare bäst :)


VILL HA MARKNAAAAD :D

Nu var det ett jävligt bra tag sen man skrev här :)     Sitter hemma hos krillan nu , hon håller på att blondera sig och sitt löshår . Har jobbat i dag skulle till skolan men så vart de inte missa bussen drog ner till jobbet då och fika med mamma och roger . Så tjata jag till mig att jag skulle få vara hemma och jobba istället :) Och de blev som jag ville :) jobbat ungefär 7 timmar så det var lite extra pengar ;) SKöönt ska spara till körkortet och lägenheten man ska flytta till i höst det kommer att bli så himla bra :) då är man 18 och allt kan livet bli bättre :)    Ska ta och nörda på facebook nuu :)Hare bäst :)

Min nya data :)


Om

Min profilbild

EnPillan

EnPillan bor i Rättvik .Gått i skola i falun på Haraldsbogymnasie Hotell och Restaurang. Jobbar just nuu !

RSS 2.0