Veckan :)

Mickis har varit här hela veckan :) eller ja ifrån tisdags kul och träffa dig gumman :) Hon kommer snart igen om nån timme :)

vi har haft väldigt många resor hahah :P vi lyckas ganska bra med allt :)


Färga håret igår men de ser ju ut som hej kom och hjälp mig just nu blir att färga om de i dag om vi orkar :)

Bilder kommer från veckan nån gång när jag åker ladda upp :)I morgon blir de nog att dricka lite om ja har lust !

Tisdag

Är på jobbet nu och har bajs tråkigt :( Känner mig helt konstigt :S skit varm,  ledsen och helt tom . Vet inte vad det är . Hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk ..


I dag vart de inge falun resa hann bara till grycksbo , sen så åkte vi hem igen . Så får vi se vad som händer senare  .


Låt mig sluta så jag får gå ut och röka !JAG VILL HAA , JAG VILL HAAA , JAG VILL HAA , JAG VILL HA !!!!!!!!!!
Nu var det ett jävligt bra tag sen man skrev här :)     Sitter hemma hos krillan nu , hon håller på att blondera sig och sitt löshår . Har jobbat i dag skulle till skolan men så vart de inte missa bussen drog ner till jobbet då och fika med mamma och roger . Så tjata jag till mig att jag skulle få vara hemma och jobba istället :) Och de blev som jag ville :) jobbat ungefär 7 timmar så det var lite extra pengar ;) SKöönt ska spara till körkortet och lägenheten man ska flytta till i höst det kommer att bli så himla bra :) då är man 18 och allt kan livet bli bättre :)    Ska ta och nörda på facebook nuu :)Hare bäst :)

Måndag :)

Sitter just nu hos mina kusiner och inte gör ett skit , skööönt noog :) själv har man lov men de har ju inte kusinerna dom är i skolan hahah på dom :P

Gick upp vid kvart över åtta i dag , käka frukost och retat lelle hela dagen , det är så himla kuuul :D nu är han ute och skottar snö. Jag har varit ute med arvid en sväng i dag oxå :)

snart kommer moster hem och då ska vi baka bullar :D i morgon blir det hemfärd , då blir det att jobba sen kommer mickis och ska booo hoooos mig har inte träffat henne på jäättte länge.Skönt att du är hemma nu :)


Puss på alla <3


RSS 2.0