söndag :)

Haft en underbar helg hos kusinerna :) har varit på bio i dag så farsan bästa bion på länge :) mår så bra när jag är här :) i går var vi hos emelie och peter de var kalas för att emelie har fyllt 20 i onsdag :) Trevligt och träffa er igen det var ju ett bra tag sen .

skulle egentligen åkt hem i dag , men jag fick stanna tills tisdag morgon är så glad för jag fick stanna där . :):):):)


SAKNAR MICKIS OCH MOJJE <3




Nån som vet fest på Lördag eller ?:)


Freeeedaaaaaaaaaaag :)

Nu var de äntligen fredag den 26/2 som jag har längtat till en månad :) Känns så himla kul och skönt att komma bort och då lite sportlov :)
Kommer sakna HR2RB mycket ifall :) men de tar vi igen efter lovet :) dagen i dag har varit jävligt roligt som vanligt , förstår inte hur lärarna står med oss egentligen :S haha :P går väl på nån medicin eller nå :P

Jag och Linnea har fått en lillebror i dag , De är Sebbe som är lite störd han kommer nog fram med tänkandet när jag och linnea har lärt upp han lite :) De kommer att bli toppen de :)


I morgon ska vi till min kusin och gratta henne för hon fyllde år i onsdag :) inte träffat dom på något år :P

Min vecka är nästa full :P

Söndag: åker hem kommer hem vid kvart över elva kväll
Måndag : Jobba 15-19.30
Tisdag : jobba 15-19.30
Onsdag:jobba 15-29.30
Torsdag : Jobba 10-15
Fredag: jobba15-19.30
lördag: jobba 10-18


Om ni vill hitta på nå så är det bara att säga till :)


Stänger av min telefon i helgen :) Puss på er <3 ha en trevlig helg :)<3Bara för att jag och mickis är snyggast <3 Älskar dig vännen kommer alltid att finnas för dig vad de än är <3

Toooorsdaaaaaaaaag :)

Sitter i skolan nu nyss haft svenska , ska snart ha engelska funderar på
att åka hem efter engelskan eftersom jag ska inte vara med på idrotten eller samhälle.
eftersom jag ska klippa mig . Jag vet inte hur jag ska klippa mig :S något förslag ?:)

Efter klippningen så blir det att jobba efter det hem å packa och hämta mina vantar och lämna pengar .


Är sjukt irriterad på mig själv för jag har slarvat bort min plånbok plus mina svarta jeans om de nån som har sett det då kan ni säga til mig :)


I morgon blir det Uppsala för min del och längtar som bara den :) Bara en fucking jävla dag kvar :)


Puss på alla <3

Onsdag :)

Hela dagen i dag har jag trott att de har varit torsdag !

de är bara för att jag längtar så himla mycket till er <3 Jag vet att jag kanske tjatar om min moster och hennes underbara familj men det är bara för att dom ställer alltid upp och jag kan alltid höra av mig .
Ingen vuxen har någon gång brytt sig så mycket . Älskar er ni är allt för underbara kommer alltid att älska er <3



Skolan i dag hade terori i servering gick igenom vad vi skulle ha till provet. Sen har jag å frun suttit vid datan ,sen var vi och kolla i cafeterian där nationaldemokraterna var . Efter att de var slut så satt vi vid datan sen så gå upp till körkortteorin men då var tydligen lektionen inställd , drygt att man har suttit i skolan tre å en halv timme i onödan :(


I morgon torsdag så blir det skolan sen klippning å efter det ska jag jobba packa hämta mina vantar hos owe :)
Fredag skolan å UPPSALA :D

Denna parfym luktar så jävla gått :D Ska sova nu puss på er alla <3


Tisdag =)

Haft sån jävla rolig dag :) Min klass är ju bara för underbar ,
Jag och elin har bara pratat om sex hela dagen :P hela dagen har varit så flumig :)

Ecolé var öppet i dag hade servering första gången på detta år kändes så jävla underbart igen :)


När vi skulle städa så sopa jag golvet så hitta jag en dansbands skiva , så drog vi igång den . Så börja ja å krillan linnea louise lina å elin bugg så jävla kul stod å sjöng kan låtit ganska illa kan jag tänka mig . Lina filma allt , får se det sen när lina lägger upp det på facebook :)

I morgon är det onsdag då har jag bara servering och fyra timmars hål och körkortteori sen blir det hem och jobba sen tvätta och packa tills på fredag då de blir uppsala :)


Snart ringer mickis mig :) Puss på alla <3

Helgen-Rosa Helikopter

Sitter skolan nu och har körkortsteori :)

Helgen har varit jätte bra , den bästa på länge :)

 Fredags var jag i skolan , jobba och var på festen hos pb som fyllde :)

Lördags: var jag hemma och baka bullar , sen så var jag med owe,låla linus och jesper . Dom bestämde sig för att supa ner mig och låla , de var ganska kul :D Kvällen var bäst :D

Söndag :) var och tog det lugnt med vännerna :)


Torsdag blir det klippning och på fredag blir det uppsala läääängtar så himla mycket <3Nu var det ett jävligt bra tag sen man skrev här :)     Sitter hemma hos krillan nu , hon håller på att blondera sig och sitt löshår . Har jobbat i dag skulle till skolan men så vart de inte missa bussen drog ner till jobbet då och fika med mamma och roger . Så tjata jag till mig att jag skulle få vara hemma och jobba istället :) Och de blev som jag ville :) jobbat ungefär 7 timmar så det var lite extra pengar ;) SKöönt ska spara till körkortet och lägenheten man ska flytta till i höst det kommer att bli så himla bra :) då är man 18 och allt kan livet bli bättre :)    Ska ta och nörda på facebook nuu :)Hare bäst :)


Lördag

Skolan i går men de var inte så mycket att göra sen var de hem och jobba så var övervåningen bokad så de var bra att jobba där upp. Sen gick jag upp till hedslund på fest hos pb han fyller 20 i dag , mycket folk . Drog hem ganska tidigt var så trött. Sen i dag har jag vart nere på jobbet börja baka bullar sen drog jag ut och åt med pappa . Vart hem efter det och la mig sängen och sov, sen ska ju alla ringa och väcka mig :O:O så de fick jag man ju vara vaken nu och kan inte somna om.


I kväll blir det nog filmkväll ifall.

Inte dåligt att tjäna typ 1500 kr på denna vecka ;)
Snart är de lön å studiebidrag jag lääääääänggtar tills torsdag då jag ska klippa
mig och på fredag åker jag till min familj har saknar er så himla mycket ska äntligen bli kul att få träffa er igen :)




Mickis kom hem nuuuu så ska vi ta oss en sväng om <33

Skolan ....

Sitter i skolan nu , och jag orkar inte jobba med teckenspråk trååkigt , vill bara hemma har tröttnar på skolan nu totalt , de knappt kul längre . Det enda som jag kan tänka mig att vara med på i skolan är serveringen för det älskar jag verkligen .


Åker hem med 11.15 från stan kommer hem till rättvik 12.16 så jag går och jobba då , mer pengar .


Skönt att få tillbaka min mössa å pengar så jag kan få cigg nån gång håller på att bli tokig av att inte röka ....



Ha de !

Onsdag :)

Sitter på jobbet nu , har varit här sen vid tolv tiden orkade inte vara kvar så jag åkte hem och jobba istället , roligare och få lite mer pengar än 1,50 i timmen utav csn.

I kväll blir det att äta middag med Owe och Nelly riktigt trevligt :)


Nu ska jag gå och leta talonger men ring mig , blir så irriterad när folk ringer med dolt nummer och sen inte kan lämna ett meddelande när man inte svarar.


Puss <3Nu var det ett jävligt bra tag sen man skrev här :)     Sitter hemma hos krillan nu , hon håller på att blondera sig och sitt löshår . Har jobbat i dag skulle till skolan men så vart de inte missa bussen drog ner till jobbet då och fika med mamma och roger . Så tjata jag till mig att jag skulle få vara hemma och jobba istället :) Och de blev som jag ville :) jobbat ungefär 7 timmar så det var lite extra pengar ;) SKöönt ska spara till körkortet och lägenheten man ska flytta till i höst det kommer att bli så himla bra :) då är man 18 och allt kan livet bli bättre :)    Ska ta och nörda på facebook nuu :)Hare bäst :)

Irriterad !

Känner mig så jävla lätt irriterad på saker och ting .
Du typ ignoerar mig när vi åker tillsammans . Varför ska jag då åka med för ?
Sen de jag ser att du skriver och det stör mig ganska mycket .


Känns som bara du klagar hela tiden .


Ska gå ner till gymmet och gymma nu med min älskade fruu :)Nu var det ett jävligt bra tag sen man skrev här :)     Sitter hemma hos krillan nu , hon håller på att blondera sig och sitt löshår . Har jobbat i dag skulle till skolan men så vart de inte missa bussen drog ner till jobbet då och fika med mamma och roger . Så tjata jag till mig att jag skulle få vara hemma och jobba istället :) Och de blev som jag ville :) jobbat ungefär 7 timmar så det var lite extra pengar ;) SKöönt ska spara till körkortet och lägenheten man ska flytta till i höst det kommer att bli så himla bra :) då är man 18 och allt kan livet bli bättre :)    Ska ta och nörda på facebook nuu :)Hare bäst :)

Min bby ;)



Mickis kom hem nu så vi kan hitta på nå , saknar dig massor <3

Helgen

Ja då var det måndag igen , helgen har varit bra :)

 owe å linus var lite dumma mot mig i lördags , men snällt ändå haha :P Var med linus å folk senare i lördags var i borlänge och falun kom hem vid fyra tiden .Jag fick köra linus bil fy fan vad jag är duktig linus satt fast i sättet typ när ja körde förstår faktiskt inte varför han var rädd haha .

När ja kom hem  kunde inte sova somnade vid halv sex tiden och vakna halv åtta , sen somna ja vid kvart i tio sen så ringde pappa och väckte mig vid tio i ett , sen gick jag ut och åt lunch med pappa .

Sen drog ja hem till krillan efter det kom linus och hämta mig så åkte vi till owe och nelly :) Vi var ute å gick å prata trevligt :) Sen drog ja hem börja städa lite sen satt jag vid datan sen kolla jag på svensson svensson ovanligt nog haha ;) Fett roliga dom är :)

Snart är det 26/2 då åker jag till Uppsala till mina älskade och underbaraste familj som betyder mer än nånsin för mig . Saknar er så otroligt mycket . <333Men snart ses vi , det är synd att vi bor långt ifrån , men det hade varit värre om jag hade bottt typ i umeå och ni bodde i stockholm .


Förstår inte hur du kan fråga mig om vi ska flytta till stockholm, Liksom jag har aldrig trivs så bra i skolan som jag gör nu .Och jag vill inte lämna mina vänner , då blir det som när vi flyttade från stockholm förra gånen .  Det enda problem som är just nu DU , vi skulle behöva komma ifrån varandra kan du förstå det någon gång.


Låten man aldrig tröttnar på :
Baseballs - Umbrella





Torsdag

Nu var de torsdag igen :) vad veckorna går fort :) i dag blir det 8-rätters ska bli så kul :) våran klass är så cp och rolig Kan inte sluta gilla dom :D


Tog 8.20 bussen i morse hade typ ingen engelska och så blir det sovmorgon i morgon börjar 9.50 och slutar 13 :)
Bra start på helgen kan man verkligen säga :)



Nu ska jag sitta och nörda sen gå in å sminka mig och byta om till kvällens middag :) Bilder kommer komma senare från middag :)

Puss <3

Onsdag..

Onsdag i dag vart ingen skola orka inte med att åka dit för en lektion sen hem igen :)

Satt hemma och kolla på pistvakt sov en stund :)sen drog ja ner och jobba typ två timmar sen gick jag hem till owe å nelly och såg på Andra avenyn :) älskar verkligen de programmet :) Nu ska jag dricka äppeljucie och kolla på svensson svensson som jag inte kan alls utan till .


Om du fortsätter så här kommer jag att dra eller att gå till Soc.




Min älskade klass HR2RB =) <3

Dummare....

Hur kan ens egen mamma fråga om man tar betalt för att ha sex , de är sjukt korkat. De skulle aldrig falla mig in att göra de även fast jag skulle vara skyldiga alla pengar.
Jag hatar dig så mkt du säger att jag sviker dig men låt mig göra saker så jag inte ljuger för dig ! Du behöver inte ringa 24/7 .
De bästa skulle vara om jag fick flytta nu, men nu är de ju så att min jävla morsa födde mig lite försent så jag får lov och vänta ett halv år till fett långt tycker jag . Skönt och få bo hos nån annan ett tag istället för hemma .


Tur som man har jag en helt underbar moster och alltid lyssnar på mig och verkligen förstår mig .

Fick så fint sms utav dom :
Moster: "Du är alltid mer än gärna välkommen här! Vi saknar dig alltid,Kramar från din familj "

Min mamma säger inte ens att vi är en familj.

Åker äntligen ner på fredag den 26/2 Kommer bli helt underbart , träffa min underbara familj :)
Älskar er så himla mycket <3


Ska sova hos älsklings krillan ifall bättre än att vara hemma <3 Älskar dig krillan :)

Dummare ......

Hur kan ens egen mamma fråga om man tar betalt för att ha sex , de är sjukt korkat. De skulle aldrig falla mig in att göra de även fast jag skulle vara skyldiga alla pengar.
Jag hatar dig så mkt du säger att jag sviker dig men låt mig göra saker så jag inte ljuger för dig ! Du behöver inte ringa 24/7 .
De bästa skulle vara om jag fick flytta nu, men nu är de ju så att min jävla morsa födde mig lite försent så jag får lov och vänta ett halv år till fett långt tycker jag . Skönt och få bo hos nån annan ett tag istället för hemma .


Tur som man har jag en helt underbar moster och alltid lyssnar på mig och verkligen förstår mig .

Fick så fint sms utav dom :
Moster: "Du är alltid mer än gärna välkommen här! Vi saknar dig alltid,Kramar från din familj "

Åker äntligen ner på fredag den 26/2 Kommer bli helt underbart , träffa min underbara familj :)
Älskar er så himla mycket <3


Ska sova hos älsklings krillan ifall bättre än att vara hemma <3 Älskar dig krillan :)

tisdag :)

Ännu en rolig dag med HR2RB sovmorgon nu sitter hela klassen och mobbar mig jätte kul dom har ju så trevligt liv :)
Jag vill ha en cigg nuuu :)

Måndag ;)

Fan detta har varit en toppen måndag även fast man starta i morse med att stressa och att va

ra lite död å små tjurig körkortsteorin på induvella valen gjorde ju inte precis saken bättre kan man ju säga ;)

 Men efteråt när storköket kom igång och när vi satt igång bullarna vi stod å hade kul som vanligt :)

Kan bara säga fy fan vad kul vi har tillsammans :D Vill aldrig släppa Min kära klass :)

 När jag kom till rättvik gick jag och köpte hudvårdsprodukter å de sved i plånboken efter allt :( Men hoppas de blir bra nu ifall :) Sen kom linus så åkte vi hem till owe och nelly satt där ett tag alltid lika trevligt och roligt :)

 sen fick jag skjus till hemköp så kom till krillan dit hon köpte nå bantings prepparat . Sen drog vi hem till mig och kolla på pistvakt och satt vid datan :)

 Snart helg äntligen :D börjar halv två på onsdag skönt att sova ut :) 

I morgon  ska jag göra omprov och övningsköra  med mamma sen ska jag ut å träna å till ungdomsmottagningen :)

Mååååååste :)

Lägga upp en bild på mig å mickis som kommer hem om tre veckor , långt juu :( saknar dig gumman <3

Helgen :)

Söndag nu igen då :) Haft en Toppen helg en bra helg på länge:)


Fredags : så skulle vi åka pulka men då börja alla åka tefat bakom bil så de var att sysselsätta sig genom det.Men jag komma bara på . Vart inte så sent :)

Lördag : Börja jobba 10-16 sen drog ja hem till owe å nelly satt där ett tag sen kom owe hem sen så kom oxå owes kompis käka tacos å såg på skräckfilm å drack kaffe till tre :) det var oxå trevligt :)

Söndag :) sov till tio i två , drog hem till owe å nelly sen drog vi ut dom skulle tefat efter bil skiiit kuul de var :) Filmade owe fick in några fina vurpor rakt in i snö :)


Fullt upp denna vecka :

Måndag : sKolan och träna

Tisdag : SKolan sen hem träna å plugga till prov :)

Onsdag : Börjar skolan halv två sen hem och jobba

Torsdag: Skolan och ska få 8-rätters utav treorna :)

Fredag : SKolan och kanske blir hem till bror , eller så händer nå annat ;)


Måste sov nu även fast jag inte är trött :)


Puss godnatt <3

Fredag

Sitter i skolan nu ska skriva om teckenspråk men jag orkar inte de .
Pappa har kommit hem från Tallin i dag han har köpt två parfymer till mig :) I kväll blir
det att åka pulka med dom bästa och att gå på step up med älsklings frun :) Jag ska jobba
 i morgon 10-16 :) Hoppas jag hinner plugga lite :)


Ska göra någon nytta nu , blir att ta rast och ut och röka :) Pusspå er<3

Torsdag :)


Nu var det ett jävligt bra tag sen man skrev här :)

Sitter hemma hos krillan nu , hon håller på att blondera sig och sitt löshår . Har jobbat i dag skulle till skolan men så vart de inte missa bussen drog ner till jobbet då och fika med mamma och roger . Så tjata jag till mig att jag skulle få vara hemma och jobba istället :) Och de blev som jag ville :) jobbat ungefär 7 timmar så det var lite extra pengar ;) SKöönt ska spara till körkortet och lägenheten man ska flytta till i höst det kommer att bli så himla bra :) då är man 18 och allt kan livet bli bättre :)

Ska ta och nörda på facebook nuu :)Hare bäst :)

RSS 2.0