Inte länge kvar nuuu :)

Nu var det ett jävligt bra tag sen måste man säga :)
 har flyttat till falun men jag har inte vart där så mkt i sommar pågrund av att man har jobbat hela tiden .
Men pengar blir det till kreta och allt annat :)


Nu är det inte långt kvar tills man är myndig och slipper massa underskrifter och mammas tillåtelse :)Så underbart :D får köpa egna cigg med :) nästa helg blir massa fest två dagars :D ena dagen hemma fest och sen krogen på lördag :)


Classic var så underbart bäst så det inte är sant , träffa massa roliga människor :) Louise kom och hur jävla otroligt är inte det :)?


Tror jag fortfarande är kär i dig :S eller tycker om dig väldigt mkt ! tänker på ***** hela tiden går inte att sluta men vi gjorde det bästa av situatioen . Den drömde jag hade för en månadens den har hänt plus att jag träffa på dig och fick se dig , jag var tydligen as glaa och bara log å min lugg stod rakt upp , men men ;)

På onsdag drar jag ner te mina bästa kusiner :):):):):):) UNDERBART :D


Och på söndag drar jag ner all packning å drar mig till falun :)
Nu var det ett jävligt bra tag sen man skrev här :)     Sitter hemma hos krillan nu , hon håller på att blondera sig och sitt löshår . Har jobbat i dag skulle till skolan men så vart de inte missa bussen drog ner till jobbet då och fika med mamma och roger . Så tjata jag till mig att jag skulle få vara hemma och jobba istället :) Och de blev som jag ville :) jobbat ungefär 7 timmar så det var lite extra pengar ;) SKöönt ska spara till körkortet och lägenheten man ska flytta till i höst det kommer att bli så himla bra :) då är man 18 och allt kan livet bli bättre :)    Ska ta och nörda på facebook nuu :)Hare bäst :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0