?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Vet inte vad jag ska tro om det jag hörde i dag :S Varför blev det såhär ?:O Det enda jag vela var att du skulle säga grattis till mig eftersom jag fyller år . Liksom jag fattar ingenting känns det som :S Det som jag har drömt och tänkt på det har nu hänt men nu då .. Hur ska jag kunna lyckas gå vidare ? det gick ett tag men då kom alla drömmar upp ! Va fan ska jag ta mig te ? varenda person eller nå som heter som dig tror jag är du ?:O

18 år

Ja nu var man 18 år då :) var in på ica och skulle köpa cigg men jag behövde inte visa leg lite små irriterande :( nu är jag och oksana påväg te Rättvik ska hem å träffa gamla tanten lite :) och få någon present :) sen i eftermiddag bär det hem te Falun igen te sid sen kommer Hanna å terran å ska äta tårta :) mycket trevligt :) Fredag smäller det med brakfest ;)

Ditt namn

Varje gång jag hör ditt namn , eller ser det . Det påminner mig om dig jag kan inte sluta tänka på dig ! Tror jag blir tokig :O  Kom te mig ! Ge mig en kram håll om mig !

Fredag

Nu vart det fredag igen , är i uppsala hos mina underbara kusiner :) i morgon blir det att dom ska ha kalas för mig :) på söndag blir det hemfärd te lägenheten i falun :)


På tisdag blir man 18 år , äntligen :) Då blire tårtkalas :)

Hoppas du kommer skulle bli så otroligt kul de är de bäst som skulle kunna hända den dagen :) Men vi får se hur det blir :)


Snart kommer mina kläder från gina äntligen få lite nya kläder :)


Nu ska jag kolla på tre kronor :) Puss på er :)

Inte länge kvar nuuu :)

Nu var det ett jävligt bra tag sen måste man säga :)
 har flyttat till falun men jag har inte vart där så mkt i sommar pågrund av att man har jobbat hela tiden .
Men pengar blir det till kreta och allt annat :)


Nu är det inte långt kvar tills man är myndig och slipper massa underskrifter och mammas tillåtelse :)Så underbart :D får köpa egna cigg med :) nästa helg blir massa fest två dagars :D ena dagen hemma fest och sen krogen på lördag :)


Classic var så underbart bäst så det inte är sant , träffa massa roliga människor :) Louise kom och hur jävla otroligt är inte det :)?


Tror jag fortfarande är kär i dig :S eller tycker om dig väldigt mkt ! tänker på ***** hela tiden går inte att sluta men vi gjorde det bästa av situatioen . Den drömde jag hade för en månadens den har hänt plus att jag träffa på dig och fick se dig , jag var tydligen as glaa och bara log å min lugg stod rakt upp , men men ;)

På onsdag drar jag ner te mina bästa kusiner :):):):):):) UNDERBART :D


Och på söndag drar jag ner all packning å drar mig till falun :)
Nu var det ett jävligt bra tag sen man skrev här :)     Sitter hemma hos krillan nu , hon håller på att blondera sig och sitt löshår . Har jobbat i dag skulle till skolan men så vart de inte missa bussen drog ner till jobbet då och fika med mamma och roger . Så tjata jag till mig att jag skulle få vara hemma och jobba istället :) Och de blev som jag ville :) jobbat ungefär 7 timmar så det var lite extra pengar ;) SKöönt ska spara till körkortet och lägenheten man ska flytta till i höst det kommer att bli så himla bra :) då är man 18 och allt kan livet bli bättre :)    Ska ta och nörda på facebook nuu :)Hare bäst :)


RSS 2.0