Min nya data :)


Söndag

Bara tagit det lugnt hela dagen :) vart och köpt datan utav roger :) Skönt och äntligen ha en ordentlig data :) i morgon är det måndag och då blir det spädbarnsvård och restaurang suger ju hur mycket som helst :(

Borde sova nu men jag har ingen större lust med det :( Vill fortsätta och ha helg :D

Gooood natt :D

Helg :)

Nu var det helg igen och ännu en skolvecka har gått , och närmare sig sommarloooov :) Denna helg blir det lugnt har jobbat i dag och är även förskyld dryyygt noog :( Men ska träffa Marre en sväng kommer bli kanon :) ska hem till krillan med :)

Säg att allt är mitt fel gör det, ta lite ansvar själv. Tycker du borde finnas och så jag kan prata med dig , så när jag ska försöka bli sams med dig nej då jävlar så får man inte det. Palla gå runt och bråka jag orkar nu är de upp till dig om du tar chans eller inte . Så trött på sånt här :O


Nästa gång då blir det KVAR!

På måndag ska jag ringa till en körskola och boka tid till intensiv kurs :)
På fredag är det ju sista april både studiebidrag plus att drinka lite ;)
Ja är ledig nääästa helg kanske heeelt otroligt :)

Ska även köpa en data i veckan , när lönen kommer :)

Om du tycker att jag har förändras, vad har inte du då gjort ?

Varför kunde ni inte vara borta längre fööör ?:O Jag hade ju så luuugnt och skööönt :)


Snart kommer ANDERAS HEEEM FEEETT KUUUL :D


Snart är det markand och då blire jobba ,supa å  umgås med min underbara vicky :)


HEEEELG :)

Ja då var snart helgen slut , tråååkigt :( och det var ett jäkla bra tag sen jag skrev här men jaghar inte hunnit med, mycket att göra på sistonde.

De enda jag gör är att jobba,jobba å jobba känns det som. Har festat nu två helger i rad och det har varit bäääst :)



Jag vet inte hur mycket mer jag orkar snart.



TACK FÖR DEN BÄSTA KVÄLLEN PÅ ÅRET :)Nu var det ett jävligt bra tag sen man skrev här :)     Sitter hemma hos krillan nu , hon håller på att blondera sig och sitt löshår . Har jobbat i dag skulle till skolan men så vart de inte missa bussen drog ner till jobbet då och fika med mamma och roger . Så tjata jag till mig att jag skulle få vara hemma och jobba istället :) Och de blev som jag ville :) jobbat ungefär 7 timmar så det var lite extra pengar ;) SKöönt ska spara till körkortet och lägenheten man ska flytta till i höst det kommer att bli så himla bra :) då är man 18 och allt kan livet bli bättre :)    Ska ta och nörda på facebook nuu :)Hare bäst :)

RSS 2.0