Onsdag

Kom hem från Stockholm i måndags har hat en super kul helgen verkligen.

Men igår bestämde jag mig för jag inte ville vara hemma längre så jag beställde biljetter och reste neråt igen , de är verkligen skönt att komma ifrån Rättvik .Ävenn fast jag bara var hemma i ungefär en dag :)


Skönt att vara här kan man verkligen säga de är bara typ tre stycken som vet vart jag är just nu . :)


Puss på alla finns på mobilen :*


Tisdag :)

                                                    Oj vad dagarna går fort , snart fredag :D

Igår hade vi alokoholhanteringsprov på morgon en sen svara vi på lite frågor och gjorde tester på datan , och så kolla vi på film om hur berusade människor beter sig och hur dom kan reagera . under deras fylla. Sen i dag har jag varit i skolan , i morse börja de med att bussen var försenad till rättvik som vanligt , sen när man väl kom in till stan fick man stå där och frysa sen skulle jag och mickis ta direkt bussen till skolan men då åker bussen runt hela 701:ans rund och kör upp över volvo och massa skit så då kom man fem min försent typ :P
 men de gjorde inte så mycket :)

Sen skule jag vara i disken i dag , så har ja la diska  sen har varit ute å rökt efter maten sen städat åkt hem till rättvik och vart med oksana skulle ha mina filmer i dag men dom hade inte kommit så gick jag och oksana till ica



och försökte få fram om mina filmer hade kommit dit men de visste dom inte , men vi fick se snygging och prata med han :D de är nästa så man dräglar ihjäl . Angående de så vet jag en till som kommer att göra de hahah :)


I morgon är jag ledig hela dagen men ska jobba mellan 15-19.30 :) lite mer money :)
Torsdag : Läkaren :( 9.00 , missaar typ två lektioner ;) Sen blir de att jobba :) Funderar på att köpa väskan på åhlens :D
Fredag : Ledig från engelskan , sen börjar höst lovet och jag och oksana åker till sthlm och har fett kul :)
Lördag : Shopping plus 30 -årsfest
Söndag :inge planerat
Måndag : kanske åker från stockholm :p får se :)


Om du vill ha mig , då får du oxå höra av dig .



                                                                                              Puss<3


Lördag

Heej allihop :)

Jag har hur tråkigt som helst , finns inget att göra . finns ingen att umgås med här i rättvik för oksana är på fotbollsfucking avslutning , sen så chrstin är hemma för hon är dålig :( har så himla boring , väntar bara på att få lägga sig och sova . Juste jag har jobbar i dag oxå men de var typ inge folk alls tråkigt nog . Sen har jag bara varit hemma och haft det tråkigt :( Funderar på att gå in å duscha och raka bena sen att sova , men vi får se vad som händer.

I morgon ska jag leka med oksana vi ska planera lite inför nästa helg då vi åker till STOCKHOLM:
Fredag : Ska vi på fest med några :)
Lördag : Massa shopping och sen blir fest för Anna på kvällen :)
Söndag : Har vi inte planerat nå för , men de är ju en som fyller år då ;)
Måndag : Ska oksana åka hem eventuellt jag med beror på min far .

Sen har jag så himla svårt att glömma dig , drömmer om dig på nätterna så fort jag ser ditt namn så börjar jag tänka på dig , trodde jag hade glömt dig . Men tydligen inte :S Hur ska jag komma över dig ? För du vill ju inte ha något mer med mig och göra varkar det som , förstår inte vad jag har gjort de enda jag har gjort är att bett dig att jag måste få träffa dig men de vill inte du . Förstå de JAG SAKNAR DIG<3


Ska försöka hitta på något kul nu hare :) Puss<3

Fredag

Nu vart det ett tag sen man skrev här igen men nu kommer de ett till inlägg nu :)

Har varit sjuk från söndag till tisdagen hade feber och så spydde jag men de var inte magsjuk , så hade jag så jävla ont i kroppen så ja knappt kunde röra mig . Men nu är de mycket bättre ifall :)

Första dagen i skolan denna vecka var ju igår , inte så himla kul .Pallar inte med skolan så jävla dryg tänk vad skönt att hoppa av och sedan börja jobba de hade jag inte haft något emot. Men då kan man inte få så mkt jobb om man skulle göra så. får väl helt enkelt försöka bita ihop och klara de .

 Känns som jag bara finns till när någon inte har nån annan att fråga , eller att någon är borta då känns de som jag duger väldigt bra.
Sen ska alla få allt utav mig men när jag väl frågar om någoting så får man ingenting tillbaka , tycker jag är snäll och ställer upp . Man kan väl ändå få ett tack åtminsonde.

Snart är det lov ifall och på Fredag åker jag och oksana till stockholm för min platssyrra har fyllt 30 ska hon ha en fest med hennes väninna så ska jag och Oksana babe stå i "baren " åt dom :) Kommer bli toppen kul de :) På dagen på Lördag blir de shoppa sen fest på kvällen :) sen får vi se vad vi hittar på i stockholm tills vi åker hem .Jag kanske kommer att stanna längre på grund av jag ska åka lastbil med min kära pappa som jag inte har gjort på jätte länge, gjorde de hur mkt som helst när vi bodde i Kårsta och jag var yngre :)

Resten utav veckan ska jag jobba har jag räknat med och i morgon bitti klockan 7 är det bara att stiga upp och fixa sig sen blir det jobbet som gäller :) Måste få ihop lite mer pengar till Stockholms resan :)


Nu säger jag God natt till alla måste sova nu så jag orkar upp och jobba i morgon :)<3

RSS 2.0